Dark Mode On / Off

Fietsvierdaagse Tubbergen

Fietsdrager elektrische fiets

Prachtige fietsroutes door Twentse land

Fietsen in en rondom de fantastische gemeente Tubbergen is een welkome vitamine-impuls voor uw zomervakantie. Kom het bij ons beleven! U vindt hier nog de gemoedelijkheid van het platteland, de kleinschaligheid (circa 500 deelnemers) met een gezellig randgebeuren bij start en finish.

De Twentse gastvrijheid, het prachtige coulissenlandschap met zijn glooiende essen en daarbij nog haar schitterende natuur nodigen u uit om naar Tubbergen te komen.U treft hier nog een mix van loof- en naaldbomen, heidevelden met haar vennen, bronnen in het Springendal en ook veel cultuur-/ historische monumenten.

Op slechts 10 km. afstand kunt u een bezoek brengen aan het pittoreske stadje Ootmarsum.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen