Dark Mode On / Off

Fietsvierdaagse van Rucphen

Fietsvierdaagse Achterhoek

Fietsvierdaagse | Je mag er vijf dagen over doen

De fietsvierdaagse van Rucphen wordt ieder jaar in de laatste week van de grote vakantie verreden.

Deze vierdaagse duurt vijf dagen (ja, 5 dagen), dus je mag er eentje missen. Iedereen die 4 of 5 dagen meerijd krijgt een mooie medaille. Alle dagen kun je starten van 10.30 tot 15.00 uur vanuit de kantine van de Handbalvereniging Orion.

De routes zijn 25 km en 45 km lang en zijn zeer gevarieerd. Deze variatie is in het bijzonder mogelijk door de ligging van Rucphen met zijn bosrijke omgeving. Land- en tuinbouw maken het landschap schoon en mooi door hun verzorging en variatie van teelten.

Ook de dorpen en plaatsen in de omgeving worden aan gedaan door het kiezen van leuke stempelplaatsen die de sfeer onder de rijders verhogen. Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen