Dark Mode On / Off

Fietsvierdaagse Venray

3 Provinciën Fiets 3 daagse

Fietsvierdaagse Venray | In Venray krijgen fietsers en wandelaars alle ruimte.

De met drie NTFU sterren gewaardeerde Fietsvierdaagse Venray voert u via uitgepijlde routes door het vlakke Noord-Limburgs en Brabantse Peelgebied en ons buurland Duitsland. Dit jaar zijn onze routes voor een zeer groot gedeelte vernieuwd.

Als we een tip van onze toch al transparante sluier op mogen lichten dan komen de volgende bezienswaardigheden tevoorschijn; racecircuit, testrit, stockcar, devotie, vliegveld, Toon Kortooms, turf, blotevoetenpad, ophaalbruggen, Niers, oude spoorweg, Duitsland, kaarsje, Irrland, maislabyrint, Maas, paarden en Brabant. Dit alles tussen adembenemende landschappen. Waar we het over hebben? Over de Fietsvierdaagse Venray.

De Fietsvierdaagse Venray is geen wedstrijd maar een gezellig samenzijn van fietsliefhebbers en geschikt voor alle leeftijden. En er is veel meer dan alleen fietsen, namelijk veel bezienswaardigheden en veel entertainment op de diverse rustplaatsen.

Samengevat meer dan voldoende redenen om u in te schrijven voor ons evenement. Wij hopen u te ontmoeten op de fietsvierdaagse in Venray.

Geïnteresseerd?  Kijk op Klik Hier

Aanbevolen artikelen