Dark Mode On / Off

Floriade Fietsroute

Floriade Fietsroute

Floriade 2012 | Fietstocht door bloem- en bosrijke omgeving van Gemert-Bakel.

De Wereldtentoonstelling Floriade 2012 vindt momenteel plaats in Venlo. Bedrijven en overheden uit de hele wereld laten dan van april t/m oktober bezoekers genieten van de mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groenten en fruitsoorten ter wereld.

Dit jaar is het al mogelijk om in het Limburgse land de Floriade Fietsroute te fietsen. De tocht voert je door de bloem- en bosrijke omgeving van Gemert-Bakel. Onderweg is er een mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals het maken van een bloemstuk. De fietstocht begint bij Manege ‘t Zwarte Water in De Mortel waar alvast de eerste verrassing klaar staat n.l. koffie met appeltaart.

De kosten voor de fietsroute bedragen € 39,50 p.p maar daarbij zijn dan ook vele extra’s inbegrepen. Kijk voor alle details op de website: www.floriadefietsroute.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen