Dark Mode On / Off

De Garmin Vivomove

De Garmin Vivomove

Wil je ook graag de hele dag je activiteiten op de voet kunnen volgen? Dan is de Garmin vivomove het analoge horloge dat je nodig hebt. Deze lijn van Garmin is zowel verkrijgbaar als dames horloge als in een heren variant, en beschikt niet alleen over analoge wijzers maar ook over een smart display. Kortom, deze hybride smartwatch combineert de traditionele look van een analoog horloge met de essentiële slimme functies die je nodig hebt om je activiteiten bij te houden. Onderstaand lees je over wat deze smartwatch jou te bieden heeft.

De uitstraling

De Garmin vivomove kan bij elke gelegenheid worden gedragen door het stijlvolle en tijdloze ontwerp. Of je nu in een pak loopt, op hoge hakken of in een sportieve outfit, met de vivomove kan je de hele dag in stijl je activiteiten volgen. Daarnaast is het horloge verkrijgbaar met verschillende verwisselbare banden.

Activity tracker

De garmin vivomove hr kan stappen, afstand, verbrande calorieën en de slaapkwaliteit bijhouden. De toevoeging ‘hr’ geeft aan dat het horloge ook over een hartslagmeter beschikt. Dankzij deze hartslagmeter kan er 24/7 je hartslag, fitheid en stressniveau worden bijgehouden.

Wanneer je gaat sporten is het ook mogelijk om deze specifieke activiteiten zoals hardlopen, krachttraining en crosstraining te monitoren. Vooral voor hardlopers is het interessant om te weten dat het tempo ook geregistreerd wordt.

Inzicht via Garmin Connect

De vivomove synchroniseert alle gegevens via de Garmin connect app op je smartphone. Deze gratis app kan alle gegevens analyseren en op basis daarvan de belangrijkste inzichten delen om jou weer beter te kunnen laten presteren.

Accuduur

Als je de vivomove alleen als horloge gebruikt door hem in ‘watch only’ modus te zetten kun je er ongeveer 2 weken mee doen. Maak je alleen gebruik van de smart functies, dan kan hij 5 dagen meegaan. Als je het horloge volledig inzet is hij na 3 à 4 dagen leeg. Een prima accuduur dus!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen