Dark Mode On / Off

Le Pecheur Vaartochten door Brabantse Biesbosch

vaartocht biesbosch

Le Pecheur Vaartochten is gespecialiseerd in vaartochten als bedrijfsuitje in, met name, de Brabantse Biesbosch. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor je mogelijk. Je dient daarbij bij bedrijfsuitjes niet enkel te denken aan een personeelsuitje, maar ook aan het houden van een presentatie of als varende locatie voor een vergadering. Wanneer je bij ons zakelijk verblijft aan boord zijn bijvoorbeeld koffie en thee met een versnapering inbegrepen.

Ook als je iets te vieren hebt met vrienden of familie is het genieten aan boord van Le Pecheur. Afhankelijk van wat je verdere wensen zijn, zoals daar bijvoorbeeld zijn lunch, borrelarrangement of een diner, kunnen wij hier voor je een arrangement op maat samenstellen. Wij bieden een origineel alternatief voor het obligate ‘hutje op de hei’.

Wij kunnen 4 – 8 personen hebben.

Kijkt u op www.lepecheur.nl voor meer informatie

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen