Dark Mode On / Off

Geen geld en toch een uitgave

Spaargeld overhevelen

Onvoorziene uitgaven | Een spaarpotje biedt uitkomst

Juist op het moment dat je even krap zit overkomt het je. Bij iedereen komt een onvoorziene uitgave altijd op het verkeerde moment. Juist nu je het even niet kunt missen gaat de wasmachine of de televisie stuk. Voor mensen die altijd al een spaarpotje hebben opgebouwd is de ramp wel te overzien maar wat moet je als je nooit een buffer hebt opgebouwd.

In het geval van een laag inkomen of een uitkering waar je net genoeg aan hebt zal het opbouwen van een reserve niet meevallen. Toch raden financieel planners aan om zo mogelijk toch 10 a 15 procent van je inkomen apart op een rekening te zetten voor onverwachte uitgaven. Hou je dit een poosje vol dan is er al snel een spaarpotje achter de hand. De spaarrentes die gelden zijn mooi meegenomen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen