Dark Mode On / Off

BKR registratie laten verwijderen

Ten onrechte geregistreerd?

BKR | Ten onrechte geregistreerd? Maak bezwaar.

Wie ten onrechte een negatieve BKR registratie denkt te hebben kan op de website van het BKR (www.bkr.nl) lezen wat je moet doen om bezwaar te maken.

Bij je eigen bank kun je een formulier invullen waarmee je je eigen BKR-gegevens op kunt vragen. De kosten hiervan bedragen 4,95 EURO. Je krijgt dan, over de post, een overzicht met je kredietgegevens.

Staan in dit overzicht gegevens waarmee je het niet eens bent, dan kun je bezwaar maken bij de bank of het bedrijf dat deze gegevens heeft aangemeld bij het BKR of bij het BKR zelf.

Kom je er niet uit met bank, bedrijf of BKR dan kun je nog een beroep doen op de Geschillencommissie BKR (kosten 22,50 EURO). De uitspraken van de Geschillencommissie zijn bindend.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.