Dark Mode On / Off

Gent, 1 keer betalen en alles zien..

De Museumpas in Gent geeft veel voordelen

In Gent kun je de belangrijkste musea en monumenten bezoeken voor slechts 20 euro. Bovendien rijd je gratis op alle stadsbussen en – trams van De Lijn. Snel even van het S.M.A.K. naar het Gravensteen? Geen probleem!

De Museumpas is drie dagen geldig. De geldigheidsduur begint te lopen vanaf de datum die je zelf op de achterkant van het pasje invult. Je kunt de pas dus ook op voorhand kopen. Daarvoor kun je terecht bij de Dienst Toerisme Gent, de deelnemende musea, de hotels en de verkooppunten van De Lijn.

Meer info vind je op www.gent.be.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen