Dark Mode On / Off

Geen ontbijt, wel gratis Wifi

Uit onderzoek van de website lookingforbooking.com blijkt dat de vraag naar gratis internet in hotels erg groot is. In meer dan 85 procent van de hotels, pensions en bed-breakfasts in ons land is dit ook inderdaad mogelijk. Toch wordt er door sommige, juist de duurdere hotels, een flink bedrag gevraagd voor het gebruik van een Wifi-verbinding. Voor het gebruik van internet wordt bijvoorbeeld in het Hilton in Den Haag of Amsterdam gemiddeld 25 euro of meer gevraagd per etmaal.

Uit een peiling die in Europa werd gehouden komt naar voren dat veel hotelgasten liever de beschikking hebben over gratis Wifi dan dat het ontbijt is inbegrepen.

In veel hotels is het ook mogelijk om gratis te internetten in de lobby of het restaurant, daarentegen moet voor het internetgebruik op de kamer wel weer worden betaald.

Bron: Tubantia

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen