Dark Mode On / Off

Goed zien, ook achter de computer

Goed zien, ook achter de computer

Met name mensen die al een jaartje ouder worden (50+) hebben nogal eens last van slecht kunnen zien terwijl ze achter hun computer werken. Door voortdurend naar het scherm en het toetsenbord te kijken hebben de ogen moeite met zich scherp te stellen op korte afstand.

Ook daar is inmiddels door één van de bekendste fabrikanten van brillenglazen iets op gevonden. Speciale brillenglazen die zo worden geslepen dat degene die achter zijn computer zit op elke afstand scherp kan zien. Onder in het glas is een leesgedeelte zodat ook het toetsenbord goed te lezen is.

Meer info op de website van varilux.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen