Dark Mode On / Off

Gratis EHBO app voor eerste hulp

ehbo | weet wat je moet doen.

Gratis EHBO app | Weet wat je moet doen als er hulp nodig is.

Wat moet je doen als iemand onverhoopt eerste hulp nodig heeft? Uit onderzoek van het Nederlandse Rode Kruis blijkt dat ongeveer de helft van de Nederlanders geen eerste hulp verleent omdat ze bang zijn iets verkeerds te doen of omdat men het gewoonweg niet weet.

Hiervoor heeft het Rode Kruis nu de EHBO app ontwikkeld. Iedereen wordt aangeraden deze gratis app te downloaden. De app, geschikt voor iPhone, Android en Windows Mobile 7, geeft informatie in 56 gevallen van nood. Middels de mobiele telefoon weet je snel wat je moet doen om iemand te helpen. De informatie op de app is gekoppeld aan de dichtsbijzijnde hulpdiensten. Ook het alarmnummer 112 kun je met één druk op de knop bellen en via de GPS kun je de route vinden naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis.

Met de EHBO app op zak, weet je wat je moet doen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.