Dark Mode On / Off

Gratis OV begeleiderskaart

Kun je niet zelfstandig met openbaar vervoer reizen | De OV Begeleiderskaart is voor iemand die gratis met je mee kan

Wanneer je niet alleen met het openbaar vervoer kunt reizen en er daarom altijd wel iemand met je meegaat, vraag dan bij de NS een OV-Begeleiderskaart aan. De kaart is verkrijgbaar voor personen van 12 jaar en ouder en dit hoeft niet één en dezelfde persoon te zijn.

Gaat er de volgende keer iemand anders met je mee dan reist deze ook via dezelfde kaart. Voor de begeleider is reizen met een begeleiderskaart gratis. Je moet alleen zelf een kaartje kopen. De kaart is geldig in trein, metro, tram en bus.

Vraag een aanvraagformulier voor een OV-Begeleiderskaart aan via telefoon – 0900- 1462

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.