Dark Mode On / Off

Heemstede – Linnaeushof

Linnaeushof

Linnaeushof | Gezellig een dagje er op uit met de kinderen dan wel kleinkinderen in Europa’s grootste speeltuin!

Een onbezorgd dagje uit!

Gezellig een dagje er op uit met de kinderen dan wel kleinkinderen in Europa’s grootste speeltuin! Op de meer dan 350 speeltoestellen en attracties kan iedereen zich vermaken! Hier wordt er nog echt ouderwets actief gespeeld!  Wat te denken van de waterfietsen, kabelbanen, de reuze glijbaan en noem zo maar op!

Terwijl de kinderen zich vermaken kunt u op een van de vele bankjes plaats nemen, waardoor u goed overzicht houdt en toch mee kan genieten van de (klein)kinderen, en wees niet bang mee spelen kan geen kwaad! Mocht het weer nou wat slechter zijn? Geen probleem, in een van de 2 overdekte speelplaatsen is er ook voldoende te doen om je te vermaken! Van al dat spelen krijg je wel trek, ook dat is geen probleem, in een van de horeca gelegenheden is een boel lekkers te koop voor ieder wat wils! Onze mascotte Bennie Broek geeft iedere dag een optreden in de wortelberg, komen jullie gezellig mee dansen?

Linnaeushof is geopend vanaf eind maart t/m oktober, kijk voor actuele openingstijden, tickets en andere info op de website www.linnaeushof.nl