Dark Mode On / Off

Doorn – Het Rosarium

Recreatiepark Het Rosarium Doorn dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II,

Recreatiepark Het Rosarium Doorn (opgericht in 1967) dankt zijn naam aan de beroemde rozentuin van de laatste Duitse Keizer Wilhelm II, die van 1919 tot aan zijn dood in 1942 in Doorn gewoond heeft.

Veel van de coniferen en rhododendrons, die het park nu zijn intieme sfeer geven, zijn nog door ‘s keizers handen geplant!

Midgetgolf en ander amusement. In deze fraaie keizerlijke natuur vindt U een van de mooist aangelegde midgetgolfbanen van ons land. Verder zijn er jeu de boulesbanen, trampolines, een trapskelterbaan en verschillende andere spelvoorzieningen voor jong en oud.

Het park is zeer geschikt voor groepen senioren voor een ontspannen spel midgetgolf of een wat actievere trapkartocht. Bij ontvangst behoord koffie met gebak of een lunch tot de mogelijkheden. Voor een bezoek met de kleinkinderen is het gebruik van de midgetgolfbaan, trampolines en skelterbaan zeker een hit.

Samen met een ijsje en hapje/drankje wordt het een geslaagd bezoek.Tevens bieden wij diverse arrangementen voor al uw feesten en partijen.

Meer info: www.rosarium.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.