Dark Mode On / Off

Baarn – Rondleiding Paleis Soestdijk

Bezoek Paleis Soestdijk

Paleis Soestdijk | Kom alles te weten over dit historische gebouw en zijn voormalige bewoners.

Bezoek Paleis Soestdijk nu het nog kan!

Meer dan ooit mag Paleis Soestdijk zich verheugen in grote publieke belangstelling.  De voormalige residentie van Koningin Juliana zal dit jaar èn gedurende heel 2016 nog geopend zijn voor het publiek.  Stel uw komst naar Soestdijk dus niet  langer uit en kom genieten van de historie van het paleis en haar vroegere bewoners!

Want behalve de prachtige ambiance van het paleis en onze gratis instap-rondleidingen  is er qua programmering altijd iets bijzonders te zien of te doen waar u gemakkelijk bij kunt aanhaken met uw gezelschap. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om te picknicken, het bezichtigen van een tentoonstelling of een fair en bijzondere voorstellingen op gebied van muziek, toneel en film.

Een wandeling door de Engelse landschapstuin is een prachtige belevenis in werkelijk elk jaargetijde.  In de Oranjerie, waar in het verleden de planten van de Koninklijke familie overwinterden, is  ons restaurant gevestigd waar u terecht kunt voor koffie met gebak, een heerlijke lunch of een koninklijke High Tea. Het paleis is regulier geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en gedurende de schoolvakanties (regio midden).  Maak het bezoek aan het paleis compleet en laat uw gasten door een ervaren gids exclusief rondleiden door het paleis (vanaf 15 personen).

Uiteraard kunnen wij voor u een arrangement op maat samenstellen, zowel op onze normale openingsdagen als op de dagen dat het paleis voor reguliere bezoekers gesloten is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lieke Heerschop, 035 – 541 28 41, lieke@paleissoestdijk.nl.

Openingstijden en tickets: www.paleissoestdijk.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.