Dark Mode On / Off

High Tea

high tea is gezellig tafelen

High Tea | Gezellig tafelen met vrienden en familie

De High Tea is bezig aan een opmars in Nederland. Overal zie je boerderijen en andere leuke optrekjes waar een middagje High Tea wordt aangeboden.

Toch is het helemaal niet moeilijk om zelf een High Tea te organiseren.

Een mooie zomerse zondagmiddag en een tuin vol vrienden en/of famiilie is nog maar het begin. Vraag alle genodigenden of ze zelf een aantal hapjes klaar willen maken en mee willen nemen (spaart tijd en geld).

De klassieke High Tea bestaat uit drie gangen:

  • kleine sandwiches, hartige hapjes, daarna scones met jam en room en als afsluiter koekjes, cake en bonbons.

Je hoeft je natuurlijk niet aan deze volgorde te houden en kunt ook gerust andere dan bovenstaande lekkernijen op tafel zetten.

Maak werk van de presentatie, mooi bestek en serviesgoed, kaarsen en servetten.

En natuurlijk mag de thee niet ontbreken!

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.