Dark Mode On / Off

Corrigerend ondergoed verbergt bierbuik man

ondergoed voor mannen

Ondergoed voor de man | Buik en aanwezige rolletjes volledig worden platgedrukt.

Ook de man kan zijn bierbuikje en mannenborsten “verstoppen” zonder dat een cosmetische ingreep noodzakelijk is. Het Britse concern Asda komt met corrigerend ondergoed voor de man waardoor de buik en aanwezige rolletjes volledig worden platgedrukt. Ook de man krijgt met dit ondergoed weer een sexy uitstraling.

De mannen die het ondergoed hebben getest waren erg enthousiast. Het lange witte t-shirt heeft verstevigende panelen met aan de voorkant lichte welvingen, het resultaat is overweldigend.

Het ondergoed heeft één minpuntje. Vrij kunnen ademen wordt lastig.

Bron: Gazet van Antwerpen

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.