Dark Mode On / Off

Hoortoestel Lidl lijkt op versterker

Last van de wind in uw hoortoestel

Discounter Lidl begint met de verkoop van hoortoestellen voor de prijs van 9,99 euro. In een uitzending van RTL Nieuws is hier aandacht aan besteed. Volgens medici kan het gebruik van deze goedkope gehoorapparaten juist meer gehoorschade opleveren. Het gehoor

Oorsuizen en schade in slakkenhuis

De kno-arts Mark Friebel, verbonden aan het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht, wijst erop dat de hoorapparaten een versterking van geluid kunnen geven tot 126 dB. Dit is gevaarlijk en kan oorsuizen en schade in het slakkenhuis tot gevolg hebben.

Hoorapparaat lijkt meer op versterker

De Audicien van het jaar 2014 Peter Priem vindt de gehoorapparaten die op de markt komen gewoon ‘rommel’. Priem is werkzaam bij Decibel Horen in het Zuwe Hofpoort ziekenhuis in Woerden. RTL Nieuws heeft van Lidl een reactie gehad waarin de supermarkt te kennen geeft dat de gehoorapparaten voldoen aan alle richtlijnen.

Bron: Distrifood

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen