Dark Mode On / Off
Int. Olat Wandeldagen

Drie dagen wandelen in het mooie meanderende Dommeldal

De Int. Olat Wandeldagen, voorheen de Kempische Wandeldagen hebben een recreatief en educatief karakter.

Vanuit Nijnsel worden dagelijks wandelroutes uitgezet in het mooie meanderende Dommeldal en langs akkers en weilanden door het fraaie populierenlandschap waar deze streek zo om bekend is. De omgeving kent verder prachtige natuurgebieden met loof- en naaldbossen, vennen en mooie kleine heidevelden waaraan dit deel van Oost-Brabant zo rijk is. We denken daarbij aan de Vresselse bossen, Hazenputten, Moerkuilen, Mosbulten, Scheeken, Geelders en Oud Meer.

De wandelaar kan dagelijks kiezen uit de volgende afstanden: 10, 15, 20, 25 en 35 km. Het is een 3-daagse, maar men heeft de vrijheid ook 2 dagen of 1dag te wandelen.
Startlocatie Natuurpoort De Vresselse Hut
Vresselseweg 33
5491 PA  Nijnsel (Sint-Oedenrode)

Mail: olat-wandeldagen@olat.nl               Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen