Internationale 4Daagse Apeldoorn

Wandelen door het Maasduinengebied

Internationale 4Daagse Apeldoorn | De groenste vierdaagse van Nederland

´Groenste vierdaagse van Nederland´

‘De groenste vierdaagse van Nederland’. Dat is de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn, die dit jaar, wordt gehouden.
Een gezellig, niet massaal evenement, waarin de wandelaars en de natuur centraal staan.

De wandelaars, want er kan vrij worden gekozen uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. Wel kan gedurende het evenement niet van afstand worden gewisseld. Ook kan er voor worden gekozen om 1, 2 of 3 dagen deel te nemen. Mogelijkheden voor iedere wandelliefhebber dus, van de sportieve kilometervreter tot degene die de hele dag van de natuur wil genieten, van jong tot oud, van (groot)ouder tot kind.

Met een startlocatie op de grens van de uitgestrekte Veluwse bossen kan het niet anders dan dat de natuur een belangrijke plaats inneemt. De grotendeels onverharde routes voeren door bossen, over heide, door een zandverstuiving, langs sprengen. En gaan door onder meer het Paleispark van Kroondomein Het Loo en Veluwse dorpjes als Loenen, Ugchelen, Vaassen, Hoog Soeren en Hoenderloo (afhankelijk van de gekozen afstand).
En – ook niet onbelangrijk – wandelen is natuurlijk een erg gezonde sport.

Voeg daarbij de gezellige rustplaats waar u elke dag passeert en de muzikale ontvangst die u dagelijks bij terugkomst ten deel valt, en u zult constateren dat het evenement, georganiseerd door de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn, niet alleen ‘groen’ is, maar ook erg gezellig.

Als dit alles geen reden is om deel te nemen? Informatie en aanmelden op: Klik Hier

Aanbevolen artikelen