Dark Mode On / Off

Camping en Lunchcafé Noorderloo

Op de kleinschalige, moderne camping kun je je ontspannen en onthaasten. Hier kampeer je in het bos, midden in het boerenlandschap. Met speelbos, speeltoestellen, trapveldje, volleybalveld en pingpongtafel is er ook voor de kinderen genoeg te ondernemen. Rondom het meertje zijn ook diverse zonneweides. Duurzaamheid en comfort zijn naast kind-, dier- en natuurvriendelijkheid, de sleutelwoorden. Er worden vegetarische of veganistische lunches met verse producten uit de eigen moestuin aangeboden.

Camping en Lunchcafé Noorderloo ligt op steenworp afstand van de Duitse grens, in het noorden van Groningen. Deze kleinschalige en moderne camping biedt een heerlijke omgeving om in te ontspannen en te onthaasten. Je kampeert midden in het boerenlandschap in het bos. Westerwolde staat bekend om haar prachtige wisselende landschappen en de diverse wandel en fietsroutes.

Voor iedereen een comfortabele staanplaats

Het kampeerterrein bestaat uit vier kampeercirkels en een halve cirkel. Deze cirkels zijn zo ingedeeld dat er niet al te veel mensen op dezelfde plek staan zodat jij geniet van privacy. Ook kun je zelf kiezen of je bijvoorbeeld buren met honden of kinderen wilt of juist liever niet. Er zijn verschillende soorten kampeerplaatsen: plekken voor ruimtezoekers, voor gezinnen, voor mensen met honden en aparte camperplaatsen. Deze plekken zijn allen ruim opgezet en voorzien van een comfortzuil met elektra, waterkraan en een afvoer. Ook maak je over de hele camping gratis gebruik van wifi. Het terrein is autoluw. Dat wil zeggen dat auto’s alleen voor in- en uitladen bij de kampeerplaats mogen staan.

In het laagseizoen stellen wij het lunchcafé beschikbaar als woonkamer (slechtweer ruimte). Er is dan een kleine selfservice bar waar je o.a. koffie, thee, fris en lekkers kan kopen.

Kortingskaarten;
ANWB CKE
MCC kortingskaart

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen