Dark Mode On / Off

Kopen en verkopen doe je op Catawiki

online kopen en verkopen

Catawiki | Online veilinghuis waar je verzamelobjecten kan kopen en verkopen.

Heb jij een verzamelobject in huis dat je wilt verkopen? Of ben je juist op zoek naar mooie en bijzondere items om jouw verzamelcollectie mee uit te breiden? Neem dan eens een kijkje op Catawiki.

Catawiki is een online veilinghuis waar je verzamelobjecten kan kopen en verkopen. Je vindt er vele verschillende items. Denk bijvoorbeeld aan kunst, strips, boeken, postzegels en sieraden. Maar ook bijzondere archeologische vondsten, boten en oldtimers. De veilingen zijn verdeeld over maar liefst vijftig verschillende categorieën. Met ruim honderd veilingen per week en 400.000 geregistreerde gebruikers per week, is Catawiki het snelst groeiende online veilinghuis van Europa. ‘

Het gebruiken van Catawiki is helemaal gratis en bij veilingen kan je vanaf €1 al mee bieden. De betaling verloopt veilig via Catawiki zodat je geen risico’s loopt. Vervolgens wordt het object binnen drie werkdagen naar je opgestuurd.

Ook het verkopen via Catawiki is gemakkelijk. Je maakt hiervoor een gratis account aan. Je selecteert de veiling waar je jouw object voor wil aanbieden, beschrijft het item vervolgens zo duidelijk mogelijk en je voegt foto’s toe. Vervolgens krijg je een bericht van de veilingmeester als jouw object in de veiling wordt opgenomen. Catawiki rekent 12,5% exclusief btw over de verkoopopbrengst aan commissiekosten. Inclusief btw komt dit uit op 15,1%. Dit geld wordt onder andere gebruikt om reclame te maken voor de veilingen.

Naast kopen en verkopen, biedt Catawiki je ook de mogelijkheid om je verzameling online bij te houden. Nieuwe items kan je zelf gemakkelijk aan je eigen verzamelaarscatalogus toevoegen. Ook kan je Catawiki gebruiken om in contact te komen met andere verzamelaars. Via hun verzamelaarsplatform kan je bijvoorbeeld ervaringen of interessante weetjes uitwisselen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.