Dark Mode On / Off

Kunstgras, groen als gras

kunstgras is net echt

Kunstgras van goede kwaliteit heeft bijna het natuurlijke uiterlijk van echt gras.

Kunstgras…

De voordelen? Het groeit niet, het droogt niet uit en verbrandt niet door de zon. Maaien, verticuteren en bemesten zijn niet meer nodig. Ook de voordelen van waterbesparing zullen duidelijk zijn.

Kunstgras kan in elke vorm worden aangelegd, cirkels, halve cirkel, bijna elke vorm kan uit de grasmat worden gesneden. Heb je specifieke wensen, overleg dan met de vakman of dat wat je wilt mogelijk is.

Ook voor balkon en dakterras is kunstgras een mooie “bodembedekker”.

De prijzen van kunstgras zijn wisselend. Afhankelijk van de leverancier, grootte van het veld, laten brengen en laten leggen enz. moet u rekenen op 17 tot 50 euro per m2.

Onderhoud:
Het gras kan worden schoongeveegd met een bladhark (geen metaal) of bladblazer. Vlekken kunnen worden verwijderd met water.

Om te voorkomen dat het gras door gebruik plat gaat liggen word aanbevolen dit 1 keer per maand op te borstelen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.