Dark Mode On / Off

Kwadendamme – Berkenhof ‘s Tropical Zoo & Vlindertuin

Vlindertuin de Berkenhof

Vlindertuin de Berkenhof | De mooiste tropische exemplaren in een oase van rust.

In het plaatsje Kwadendamme in Zeeland, bevindt zich de grootste vlindertuin van Europa, De Berkenhof. Ontelbaar veel soorten uit met name Zuid-Amerika. Het merendeel van de vlinders komt per vliegtuig als pop op Schiphol aan. In de tuin kun je de hele vlindercyclus goed bekijken.

De mooiste tropische exemplaren vladderen er rond. Na een bezoek aan de vlindertuin kunt u nog een wandeling maken door de “groene” wandeltuin, een oase van rust.

Waren er de afgelopen jaren alleen maar vlinders te bewonderen in de Vlindertuin van de familie Antes in het dorpje Kwadendamme op Zuid Beveland, zo is de “uit de hand gelopen hobby” van de familie nu uit aan het groeien tot een volwaardige tropische zoo.

Na een wandeling buiten kunt u in het restaurant terecht voor een heerlijk kopje koffie, natuurlijk met iets lekkers. Er is ook een kleine kaart met heerlijke lunch gerechten.

Meer info: www.vlindertuindeberkenhof.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.