Dark Mode On / Off

Lars Kepler – Slaap

Lars Kepler - Slaap

Slaap | De zandman komt altijd terug, hij vergeet geen enkel kind…

Lars Kepler – Slaap

De zandman komt altijd terug, hij vergeet geen enkel kind…

Seriemoordenaar Walter Jurek slijt zijn dagen in een psychiatrische inrichting, waar hij al jaren in volledig isolement leeft. Maar als op een koude winteravond een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie volledig. Waar heeft deze doodgewaande jonge man de afgelopen dertien jaar doorgebracht?

De onverwachte getuigenis van de man zorgt ervoor dat de zaak opnieuw geopend wordt. De tijd dringt, levens kunnen worden gered. Maar iemand moet het vertrouwen van de  seriemoordenaar zien te winnen.

Joona Linna gaat in Slaap opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter. De man voor wie Linna alles wat hij liefhad moest achterlaten.

Lars Kepler

Lars Kepler is het pseudoniem van het Zweedse schrijversechtpaar Ahndoril. Met hun debuut Hypnose behaalden ze internationaal direct de bestsellerstatus. Van de boeken rond de sympathieke Joona Linna zijn in Nederland inmiddels meer dan 350 000 exemplaren verkocht. Slaap is hun vierde gezamenlijke thriller.

Uitg. Cargo

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen