Dark Mode On / Off

Last van de wind in uw hoortoestel?

Last van de wind in uw hoortoestel

Speciale ruisonderdrukking verhoogt uw fiets-, wandel- of golfplezier

Niets is zo heerlijk als lekker uitwaaien langs het strand, samen een lange fietstocht maken, of een balletje slaan op de golfbaan. Maar op een winderige dag kan het voor u als hoortoesteldrager minder plezierig zijn. De wind ruist langs uw hoortoestellen en zorgt daarmee voor veel lawaai waardoor het lastig is om de mensen om u heen te verstaan. Herkent u dit? De Speech in Wind-functie van Phonak biedt uitkomst.

Geen ruis meer in uw hoortoestel

Het onderdrukken van windruis is niet nieuw. Veel hoortoestellen beschikken over een vorm van windruisonderdrukking. Helaas wordt hierbij regelmatig niet alleen de windruis onderdrukt, maar ook de spraak. Dat kan ook anders. Bij Speech in Wind werken de twee hoortoestellen samen. De spraak wordt draadloos gestreamd naar het hoortoestel dat het meest last heeft van de wind. U kunt hierdoor beter spraakverstaan. Het verstaan van spraak kan dankzij Speech in Wind wel 40% verbeteren.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen