Dark Mode On / Off

Lelystad – Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad Fashion Outlet | Een dagje shoppen en alles binnen handbereik.

Ontdek Batavia Stad Fashion Outlet, een unieke beleving met meer dan 100 prachtige winkels, relaxte cafés en heerlijke restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. U vindt hier alle internationale modemerken, van Vingino tot Hugo Boss, van Nike tot Michael Kors en van Le Creuset tot Tommy Hilfiger, altijd met 30-70% korting.

Laat u inspireren door de laatste fashion trends en de Stylist Choice selectie, profiteer als MEMBER van unieke privileges en events, geniet van een heerlijke latte macchiato of uitgebreide lunch en shop bij al uw favoriete merken. Met de Special Services, zoals o.a. gratis WiFi, de Stylist Service of hotel arrangementen, maken ze uw dag shoppen graag nog aantrekkelijker.

Rondom Batavia Stad Fashion Outlet liggen bovendien meerdere bezienswaardigheden zoals het natuurgebied Oostvaardersplassen, de Bataviawerf met een reconstructie van het VOC-schip ‘Batavia’, het prachtige Markermeer en het Nieuw Land Museum. De combinatie van het outlet centre met de vele geweldige modemerken en de prachtige omgeving, maakt een bezoek absoluut de moeite waard.

Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-20.00 uur. Laat u alvast inspireren op www.bataviastad.nl.

Plattegrond Batavia Stad

Batavia stad is altijd in beweging. Er zijn regelmatig themashops die de deuren openen en soms verdwijnen er ook merken uit de winkelstraten. Een plattegrond van Batavia Stad die up-to-date is is dan ook een must. Je kunt de 3d plattegrond van Batavia Stad hier vinden. Zo kun je jouw shop uitje alvast goed plannen en kom je niet voor verassingen te staan.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.