Dark Mode On / Off

Luttelgeest – Orchideeënhoeve

orchideeenhoeve

Orchideeënhoeve | Een dagje uit in Luttelgeest in de wonderlijke wereld van orchideeën en vlinders.

De Orchideeën Hoeve, de fleurigste attractie van Nederland!

Ontdek, beleef, geniet, lach en bewonder in de Orchideeën Hoeve! Wandel door de 25.000 vierkante meter overdekte tuinen en bewonder duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, ondeugende aapjes, kleurrijke lori’s, mysterieuze reptielen en prachtige koikarpers.

Naast vele bijzondere bloemen en planten, kent de Orchideeën Hoeve de grootste vlindertuin van Europa. Meer dan duizenden vlinders fladderen vrolijk rond in de Vlinder Vallei. Schrik niet als je in deze vallei oog in oog staat met een meter lange leguaan. In de lorituin genieten tientallen papegaaitjes van jouw aanwezigheid. De zogeheten lori’s eten een cupje nectar leeg uit jouw hand en showen graag hun capriolen. Door de hoge bomen roetsjen witoorpenseelaapjes en Roodbuiktamarins. Zoek je het liever wat dichter bij de grond? Voer dan de dikke koikarpers of reuze roodstaartmeervallen of bewonder hoe rustig de schildpadden voorbij zwemmen. Ook voor de jongste bezoekers is de Orchideeën Hoeve een waar avontuur: lekker ravotten in het Mangrove Speelparadijs, de grote vissen voeren en meedoen aan een spannende speurtocht door de tuinen.

De fleurigste attractie van Nederland biedt alles voor een geweldig dagje uit voor jong en oud. In de winkel kunt u heerlijk flowershoppen en in het serre-restaurant kunt u rustig nagenieten met een lekker kopje koffie, lunch en/of diner. De Orchideeën Hoeve is overdekt, kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk en zeven dagen per week geopend. Parkeren is gratis en honden zijn, mits aangelijnd, van harte welkom.

De Orchideeën Hoeve
Oosterringweg 34, Luttelgeest
Telefoon: 0527-202875
info@orchideeenhoeve.nl
www.orchideeenhoeve.nl

Openingstijden
De Orchideeën Hoeve is het gehele jaar geopend.
Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00 uur
Zondag 10.00-18.00 uur
Bestel je ticket via www.orchideeenhoeve.nl en ontvang € 0,50 korting.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.