Dark Mode On / Off

Marknesse – Dierenpark Meerzoo

Dierenpark Meerzoo | Aanwinst voor Flevoland

In het hart van de Noordoostpolder ligt MeerZoo, een plek waar bezoekers kunnen spelen, leren én bijzondere dieren ontmoeten. Het park is eigenlijk een combinatie van een dierenpark, speeltuin, zorgboerderij en een kinderboerderij.

Er leven heel verschillende dieren in MeerZoo, die allemaal te bewonderen zijn voor bezoekers. Zo herbergt het dierenpark onder andere bontgekleurde kalkoenen, tamme uilen, varkens, papegaaien, stinkdieren en wandelende takken. Ook diverse reptielen zoals slangen en hagedissen vinden hun plekje in het dierenpark. Dierenpark MeerZoo richt zich op dieren uit Noord-, Midden- en Zuid-Amerika.

Dierenpark MeerZoo in Marknesse leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Website: www.meerzoo.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen