Dark Mode On / Off

Maastricht Underground

maastricht underground

Maastricht Underground | Verzamelnaam voor de boeiende, ondergrondse locaties van Maastricht.

8.000 ondergrondse gangen, een kanonnengalerij, tal van schietgaten, een 14 kilometer lang stelsel van verdedigingstunnels, d’Artagnan en de blokbrekers… Dit en nog veel meer komt tot leven in Maastricht Underground; de verzamelnaam voor de boeiende, ondergrondse locaties van Maastricht.

Fort Sint Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg, de ENCI en de Kazematten herbergen mooie, spannende en historische verhalen die verweven zitten in interessante rondleidingen. Een belevenis voor volwassenen, maar ook voor (klein)kinderen.

Zowel voor een individuele rondleiding als een (groeps)programma op maat biedt Maastricht Underground tal van mogelijkheden. Daarnaast vinden er regelmatig afwisselende evenementen plaats. Kortom, stap binnen in de ondergrondse wereld van Maastricht, maar… durf en fantasie zijn vereist!

Iedere dag kunt u terecht bij Maastricht Underground voor een rondleiding in één van de Maastricht Underground locaties. Wilt u verzekerd zijn van deelname, bestel dan online tickets via www.maastrichtunderground.nl of loop binnen bij de VVV winkel, Kleine Staat 1, Maastricht.

www.maastrichtunderground.nl
www.vvvmaastricht.nl