Dark Mode On / Off

Maastricht Underground

maastricht underground

Maastricht Underground | Verzamelnaam voor de boeiende, ondergrondse locaties van Maastricht.

8.000 ondergrondse gangen, een kanonnengalerij, tal van schietgaten, een 14 kilometer lang stelsel van verdedigingstunnels, d’Artagnan en de blokbrekers… Dit en nog veel meer komt tot leven in Maastricht Underground; de verzamelnaam voor de boeiende, ondergrondse locaties van Maastricht.

Fort Sint Pieter, Grotten Noord, Grotten Zonneberg, de ENCI en de Kazematten herbergen mooie, spannende en historische verhalen die verweven zitten in interessante rondleidingen. Een belevenis voor volwassenen, maar ook voor (klein)kinderen.

Zowel voor een individuele rondleiding als een (groeps)programma op maat biedt Maastricht Underground tal van mogelijkheden. Daarnaast vinden er regelmatig afwisselende evenementen plaats. Kortom, stap binnen in de ondergrondse wereld van Maastricht, maar… durf en fantasie zijn vereist!

Iedere dag kunt u terecht bij Maastricht Underground voor een rondleiding in één van de Maastricht Underground locaties. Wilt u verzekerd zijn van deelname, bestel dan online tickets via www.maastrichtunderground.nl of loop binnen bij de VVV winkel, Kleine Staat 1, Maastricht.

www.maastrichtunderground.nl
www.vvvmaastricht.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.