Dark Mode On / Off

Landgraaf – SnowWorld

SnowWorld | ’s Werelds grootste indoor wintersportresorts.

SnowWorld Landgraaf & Zoetermeer

Geniet van een complete wintersportervaring in ’s werelds grootste indoor wintersportresorts. Hier kunt u 365 dagen per jaar genieten van dagelijks verse sneeuw, winterse specialiteiten en de beste après-ski. In Landgraaf vindt u vijf pistes (met een lengte tot 520 meter), zeven liften (waaronder een zespersoons stoeltjeslift), een origineel Zwitserse Hütte op de piste en diverse sfeervolle restaurants en bars. In Zoetermeer zijn negen liften verdeeld over drie pistes, waaronder de steilste piste van Nederland.

Horeca

SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer hebben diverse sfeervolle bars, restaurants en een modern zalencentrum. De restaurants en bars hebben allen zicht op het pistelandschap. Voor zakelijke besprekingen, een snelle hap of een diner met vrienden kunt u terecht in het zelfbedieningsrestaurant, à la carte restaurant of fonduerestaurant. Daarnaast zijn er voor groepen diverse buffetmogelijkheden. Onze reserveringsafdeling helpt u graag bij het vinden van een passende oplossing. De après-ski mag natuurlijk niet ontbreken bij een wintersportervaring. SwissFriends, de sfeervolle Alphornbar of de Hütte op de piste maken het mogelijk om uw dag feestend af te sluiten in een gezellige omgeving.

Hotel**** SnowWorld Landgraaf

Naast al het sneeuwplezier beschikt SnowWorld ook over een luxe viersterren hotel, met 100 kamers en een capaciteit tot 400 personen. Het hotel is direct aan de pistes gelegen en onderdeel van ’s werelds grootste indoor wintersportresort. Na een lange dag vol wintersportplezier kunt u vanuit de après-skibar direct naar uw kamer lopen. Uw wintersportvakantie was nog nooit zo comfortabel en gemakkelijk.

Adventure Valley

In mei 2012 opende Europa’s grootste Outdoor Park, direct naast de pistes van SnowWorld Landgraaf. In dit spectaculaire park worden vier uitdagende activiteiten gecombineerd. Ga het avontuur aan in de Adventure Trail en bedwing de uitdagende en gevarieerde hindernissen, zoals de 45 meter lange Adventure Bridge. Je tocht gaat over een van de hoogste punten van Nederland en bij het eindpunt heb je een uniek uitzicht over de Euregio. Om weer beneden te komen, pak je de ziplines. Volledig gezekerd beklim je de eerste van de zes houten tipi’s die met elkaar verbonden zijn door tokkelbanen. Je daalt af met een snelheid tot 50 kilometer per uur! in het Adventure Park klim en klauter je over touwen, planken, palen en obstakels tussen en op dikke boomstammen met een hoogte tot tien meter. De bomen zijn verbonden op twee niveaus, waardoor er zes uitdagende routes bestaan. Wil je nog meer avontuur, stap dan in de Alpine Coaster en suis in een duizelingwekkende vaart naar beneden. Spannend is ook de 360º bocht waar je maar liefst tien meter boven de grond hangt.

SnowWorld heeft inmiddels 5 vestigingen (Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen)

  • SnowWorld Landgraaf
  • Witte Wereld 1
  • NL-6372 VG Landgraaf
  • landgraaf@snowworld.com
  • www.snowworld.com
  • SnowWorld Zoetermeer
    Buytenparklaan 30
    NL-2717 AX Zoetermeer
Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen