Dark Mode On / Off

Madrid: 9 maanden winter en 3 maanden hel

Madrid | Genieten van de vele bezienswaardigheden.

Volgens een Spaans gezegde kent Madrid 9 maanden winter en 3 maanden hel. Winters zijn inderdaad vaak koud met soms sneeuw. De zomers daarentegen zijn heet: de temperaturen liggen vaak boven de 35 graden. Een bezoek aan Madrid kan dan ook het beste gebracht worden in de lente.

Stad met veel gezichten

In de stad Madrid wonen ongeveer 3 miljoen mensen. De stad heeft veel gezichten; veel middeleeuwse straten, veel barokke kerken, grote musea vol met meesterwerken en prachtige paleizen.

Madrid is een typische stad om plezier te hebben. Veel staat in het teken van eten, dat trouwens heerlijk is en overal op straat te koop is. Buitenterrassen zijn dan ook zeker in de zomer tot ’s nachts geopend. Het enige dat echt nodig is om van de prachtige stad te genieten is uithoudingsvermogen, vanwege de vele bezienswaardigheden en de onstopbare energie die de stad dag en nacht uitstraalt.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.