Dark Mode On / Off

Max Velthuijs – Kikker is verliefd

kikker is verliefd

Prachtig geïllustreerd boek “Kikker is verliefd”

Voorlezen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die worden voorgelezen hoger scoren op taal. Ook wanneer kinderen al iets ouder zijn helpt voorlezen bij de ontwikkeling van een kind. Je hebt nu de kans om je (klein) kind voor te lezen, zelfs als je er niet bent. Uitgeverij Leopold heeft drie exemplaren beschikbaar gesteld voor onze lezersactie van het boek:

Max Velthuijs – Kikker is verliefd

Deze klassieker is nu verschenen als inspreekboek. Tijdens het voorlezen wordt je stem opgenomen. Ouders die een avondje uit zijn of grootouders die verder weg wonen, kunnen zo toch in de nabijheid zijn van hun (klein) kind. Met dit opneembare prentenboek kun je je kind elke avond voorlezen, waar je ook bent. Druk op de opnameknop en lees het verhaal voor, zodat je (klein)kind altijd je stem kan horen. Om te bewaren en keer op keer te beluisteren.

Ontwapenend prentenboek dat door kleuters en onderbouw-leerlingen van de basisschool zal worden gewaardeerd. Bekroond met de Zilveren Griffel 1990. Vanaf ca. 4 jaar. Maar zeker ook de iets oudere kinderen zullen het geweldig vinden om op deze manier toch te worden voorgelezen.

Kikker is verliefd
Kikker voelde zich vreemd.
Hij moest lachen en huilen tegelijk.
En zijn hart klopte van boem-boem, boem-boem.
Varkentje dacht dat hij kou had gevat.
Maar Haas wist wat er met Kikker aan de hand was.
‘Je bent verliefd,’ zei hij.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.