Dark Mode On / Off

Streeploos schone ramen, JEMAKO helpt

Schoonmaken | JEMAKO is jouw ideale partner

Smerige ramen of lelijke strepen over het glas? Wat kunnen we er druk mee zijn om ze mooi te laten glanzen.
Er bestaan tal van hulpmiddelen om de ramen mooi schoon te krijgen. Een emmer water met een ui erin, de ramen lappen en dan droogmaken met een trekker. Ja, het kan. Dan bestaat nog de tip met schoonmaakazijn, spiritus en afwasmiddel of weer een ander, streeploos schoon met een beetje autoshampoo in het water.
Allemaal goede tips die mogelijk goed werken.

Maar…… wist je al dat er een betere, eenvoudiger en snellere manier is?

Daarvoor heb je nodig de profidoek en droogdoek van JEMAKO. De profidoek een beetje vochtig maken en vervolgens alles eenvoudig afnemen. Daarna nadrogen met de droogdoek en je bent klaar.

Wie dit eenmaal heeft gedaan wil nooit meer anders.

JEMAKO heeft een breed assortiment aan schoonmaakmiddelen voor huis, tuin, keuken, auto en caravan.

JEMAKO maakt van schoonmaken een feest.

Klik hier voor meer informatie of voor het aanvragen van een thuispresentatie.over JEMAKO.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.