Dark Mode On / Off

Millingen a/d Rijn – De Millinger Theetuin

millinger theetuin

De Millinger Theetuin gelegen in Millingen a/d Rijn, is vanwege de unieke ligging, alleen per voet of fiets te bereiken. Middenin het prachtige natuurgebied De Millingerwaard, waar de kuddes Gallowayrunderen en de Konikpaarden je verwelkomen.

Een bezoek aan deze tuin doet je denken aan een exotisch oord. De tuin is rijk aan vele bijzondere planten waaronder bananen, vijgen, palmen en andere mediterrane planten. Geniet van de rust en de thee of koffie in het Marokkaanse-Oosters georiënteerde Moorse theehuis met waranda gelegen aan een Marokkaans pleintje met waterpartij.

Millingen a/d Rijn - De Millinger TheetuinDe tuin heeft meerdere verschillende waterpartijen en is omgeven door dijkjes wat een bijzonder intiem gevoel geeft. De vele hoekjes, pleintjes en de aangebrachte hoogteverschillen zijn omgeven door een indrukwekkende verzameling vaste planten waaronder delphiniums, hosta’s, hermerocallissen en phloxen.

Nadat je eerst een stadswandeling Nijmegen hebt gemaakt is dit een verrassende afsluiting van de dag. De tuin is te bereiken vanaf de Waalbrug in Nijmegen richting Millingen a/d Rijn volgen, tot aan het dorpje Kekerdom. In Kekerdom afslag links het dorp in en aan het einde van het dorp aan de voet van de dijk kun je de auto parkeren. De nog overige 2 km. moet per fiets of te voet worden afgelegd.

Openingstijden en entreeprijzen staan op de website. Als u de Millinger Theetuin in Millingen a/d Rijn vaker wilt bezoeken, kunt u kiezen voor een seizoenkaart. Meer info: www.millingertheetuin.nl

Millinger Theetuin
Klaverland 9,  Millingen aan de Rijn

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.