Dark Mode On / Off

Hoensbroek – Kasteel Hoensbroek

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg, één van de grootste en mooiste kastelen van Nederland,

Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg, één van de grootste en mooiste kastelen van Nederland, is de moeite van het bezoeken waard.

In de meer dan veertig vertrekken van het kasteel maak je een reis door de tijd. Het oudste gedeelte van het kasteel stamt al uit het jaar 1250.

Je kunt de Middeleeuwse toren beklimmen of op zoek gaan naar de geheime kamer. Deelnemen aan een spannende speurtocht en een kijkje nemen in de eeuwenoude kerker.

In de zomermaanden worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals een ridder- toernooi, oude kasteelspelen en nog veel meer. De 100.000ste bezoeker is al geregistreerd!

Kijk voor meer informatie op de website www.kasteelhoensbroek.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.