Dark Mode On / Off

Horn – Museum Terug in de Tijd

Museum Terug in de Tijd | Verloren gegane herinneringen komen weer tot leven.

Als u rondloopt in Museum Terug in de Tijd is u een ding meteen duidelijk. De eigenaars zijn geboren verzamelaars die vele jaren rommelmarkten en antiekbeurzen bezocht hebben om deze vele snuisterijen en verzamelobjecten in dit museum bijeen te brengen. Wat u hier in het museum aantreft is verrassend en heel uitgebreid.

Het zijn niet de beeldbepalende gebeurtenissen die de sfeer van dit museum weergeven maar de alledaagse huiselijke voorwerpen die u in dit museum zult aantreffen. Wie door dit museum dwaalt beleeft iets wonderlijks, wie die jaren heeft meegemaakt is weer even helemaal terug.

Verloren gegane herinneringen komen weer tot leven. Het lijkt of de jeugd hierin bewaard is gebleven. Je valt van de ene verbazing in de andere. Meer info: www.museumterugindetijd.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.