Dark Mode On / Off

Nachtwandelroute Dwingelderveld

wandelen door Nationaal Park Dwingelderveld

Eerste Nachtwandelroute geopend door Nationaal Park Dwingelderveld

Wie wil genieten van de duisternis en de stilte in de natuur, kan vanaf vandaag de nachtelijke wandelroute lopen door het Nationaal Park Dwingelderveld. De nachtwandelroute, een primeur in ons land, was al langere tijd een wens van de recreatieondernemers rondom het Dwingelderveld.

Natuurmonumenten heeft, voorlopig nog op proef, deze wens ingewilligd. De 5 kilometerlange nachtwandelroute kun je starten vanaf de parkeerplaats van het zwembad in Dwingeloo. Hoewel je natuurlijk een zaklampje kunt meenemen hoef je overigens niet bang te zijn dat je verdwaald. De route wordt opgelicht middels nachtwandelsymbolen. De fluorescerende verf licht op in het donker zo dat je zeker de route kunt uitlopen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen