Dark Mode On / Off

Natuurkampeerterrein in Nederland

Natuurkampeerterreinen | In het groen, wel comfortabel maar echte luxe blijft achterwege

Kamperen midden in de natuur. Genieten van rust en ruimte. Van april tot en met de herfstvakantie kan dat weer op de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer. De plaatsen zijn ruim en bieden veel privacy. In de nieuwe gratis kampeerfolder vindt u alle informatie. Voor elk wat wils

Niet iedereen wil op dezelfde manier kamperen, daarom zijn er drie soorten kampeerterreinen. Allemaal gelegen in het groen. Comfortabel, maar zonder overbodige luxe.

* De natuurkampeerterreinen hebben ruime standplaatsen en voldoende speelruimte waar kinderen kunnen ravotten zonder mede-kampeerders te storen. Erg geschikt dus voor gezinnen met en zonder kinderen. Het sanitair is eenvoudig en schoon.
* Wie op stap wil met een grote groep collega’s, vrienden of familieleden, kan terecht op één van de groepskampeerterreinen van Staatsbosbeheer Ze zijn ruim opgezet en hebben een goed basissanitair. De grootte en de mogelijkheden verschillen per terrein.
* Voor de avontuurlijk ingestelde fietser of wandelaar heeft Staatsbosbeheer paalkampeerterreinen, waar ’wild’ gekampeerd mag worden. Ze liggen in het bos of aan de bosrand, vlakbij lange-afstandroutes. Ze zijn voorzien van een waterpomp en alleen per fiets of lopend te bereiken. Er is plek voor maximaal drie trekkerstenten.

Meer info  www.staatsbosbeheer

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.