Dark Mode On / Off

Nederland voor Vlaamse fietsers verreweg favoriet

Vlaamse fietsers gaan graag op fietsvakantie in Nederland

Vlaamse fietsers gaan graag op fietsvakantie in Nederland

Meer dan 56 procent van de Vlaamse fietsers kiezen als het om een fietsvakantie gaat voor Nederland. Bijna 20 procent van de Vlamingen kiezen voor Duitsland. Dit blijkt uit een onderzoek gehouden door de website www.fietsen.123.nl.

Populaire fietsprovincies

Wanneer de Vlamingen een fietsvakantie in ons land boeken wordt met name gekozen voor de Veluwe, Zeeland en Limburg. De omgeving van de Moezel en de Eifel hebben de vooorkeur in Duitsland en de Donauradweg in Oostenrijk behaalde een vierde plaats.

Gratis fietsroutes uitprinten

Momenteel kunnen fietsliefhebbers een keus maken uit 3.396 gratis uit te printen fietsroutes op de website fietsen.123.nl. De routes zijn te vinden in Vlaanderen en in Nederland maar ook zijn fietsroutes te printen uit andere delen in de wereld. Wie een fietsroute zoekt in België kan kiezen uit meer dan 600 beschreven fietsroutes en 350 GPS-fietsroutes. Allemaal gratis te downloaden. Wie een mooie fietsroute zoekt in Nederland: de website vermeld 1.347 goed beschreven fietsroutes, 132 knooppuntfietsroutes en maar liefst 859 GPS-fietsroutes. Zo wordt het plannen van een recreatieve fietstocht in eigen land weer een stuk eenvoudiger.

Bron: Fietsen.123

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen