Dark Mode On / Off

Muzikale Fietstocht Waterland – Kerkenland

Fietsdrager elektrische fiets

Opnieuw wordt in Waterland en Landelijk Amsterdam-Noord WATERLAND-KERKENLAND georganiseerd.

Deze muzikale fietsroutes voeren de deelnemers langs bijzondere locaties waar ze op muzikale intermezzo’s worden getrakteerd. Er is een gevarieerd aanbod: van klassiek tot shanty’s en van folk tot fanfare.

Om de miniconcertjes bij te wonen, moet er wel gefietst worden. Vooral de combinatie van een mooie omgeving, de acht kerkjes en de uiteenlopende muziek staan garant voor een mooie zomermiddag.

De formule is eenvoudig: U kunt starten waar u wilt. Op elk heel uur, van 13.00 uur tot 16.00 uur, begint in iedere kerk langs de route een concertje. Ieder concertje duurt 20 minuten, dan bent u weer op tijd bij de volgende kerk ca. 4 km verderop. Beide routes zijn ieder ongeveer 18 kilometer.

De organisatie is in handen van de Commissie Kerk en Cultuur Waterland.

Meer info: Klik Hier

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen