Dark Mode On / Off

Nederlanders dol op uitverkoop Antwerpen

Uitverkoop in Antwerpen

Een begrip in Nederland. De uitverkoop in Antwerpen. Massaal reizen we in de maanden januari en juli af naar deze mooie Belgische stad voor de uitverkoop.De website WeekendjeWeg ziet ook dat het aantal overnachtingen in Antwerpen tijdens de Solden met zo’n 20 procent stijgt ten opzichte van de andere maanden.

Antwerpen | Modestad

Antwerpen heeft de steden Brussel, Hasselt en Gent ingehaald als echte stad om te shoppen. Antwerpen is een echte modestad geworden. Veel bekende winkelketens zijn hier gevestigd naast de prestigieuze modezaken van topontwerpers.

De goede bereikbaarheid van Antwerpen speelt ook ongetwijfeld een grote rol bij de keuze voor een hotelovernachting. Het aanbod aan hotels met of zonder treinarrangement is groot. NS Hispeed is één van de aanbieders die volledig verzorgde treinreizen naar Antwerpen aanbiedt.Vanaf het station in Antwerpen zijn de hotels prima te bereiken.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.