Dark Mode On / Off

Nederlanders steeds meer op vakantie

Reiskilometers van Nederlander blijft maar stijgen

Nog steeds gaan Nederlanders meer en meer op vakantie, blijkt uit onderzoek gedaan door TNS Nipo.

Het aantal reiskilometers blijft maar stijgen. Gestegen brandstofprijzen, recessies en terreuraanslagen blijken eigenlijk niet van invloed op het reisgedrag van de Nederlander.

We gaan steeds meer en steeds verder op vakantie. Gingen we in 1969 nog 7 miljoen keer op vakantie, waarbij we 8 miljard kilometers aflegden, in 2005 gingen we 20 miljoen keer weg. Toen legden we zelfs 60 miljard kilometers af.

TNS Nipo heeft uitgerekend aan de hand van trends dat in 2040 we 40 miljoen keer op vakantie gaan en dan maar liefst 160 miljard kilometers afleggen.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen