Dark Mode On / Off

(nep) Goudverkopers zijn weer actief

goudverkopers | altijd oppassen

Nep-Goudverkopers | Ga niet zomaar in op mooie aanbiedingen.

Op de Twitteraccount van de KLPD (Korps landelijke politiediensten) worden mensen gewaarschuwd om vooral niet in te gaan op aanbiedingen van goud, gouden sieraden etc. op parkeerplaatsen, bij tankstations of langs de snelwegen. Vooral in het westen en zuiden van ons land zijn veel nep-goudverkopers actief.

Zodra het voorjaar in zicht is komen ook de meldingen binnen van nep-goudverkopers in het land, aldus de KLPD.

#goudverkopers
Voor het eerst plakt de politie een hashtag, #goudverkopers, op de twitterberichten. Dit label geeft aan dat het bericht over een bepaald onderwerp gaat. Hoe mooi het er dus ook uit ziet, niets kopen.

Bron: Z24

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.