Dark Mode On / Off

Netto bedragen op Mijnpensioenoverzicht

Vergeet uw pensioen niet!

Netto pensioen bedrag nu ook zichtbaar op mijnpensioenoverzcht.

De website www.mijnpensioenoverzcht.nl vermeldt niet alleen de bruto pensioen bedragen maar ook kun je nu online zien wat er daadwerkelijk netto van overblijft.

De netto bedragen zijn een indicatie en de bedragen zijn voor iedereen weer anders maar toch kun je een aardig idee krijgen van wat je straks nu werkelijk netto overhoudt. Mijnpensioenoverzcht geeft de bedragen nu ook netto weer, zodat mensen die vinden dat er straks te weinig over is, nu nog de nodige maatregelen kunnen treffen.

De netto bedragen blijven ook in de toekomst afhankelijk van eventueel door de overheid te nemen belastingmaatregelen. Inloggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl kan met de DigiD code.

Door op de knop getoonde brutobedragen te klikken wordt de netto-uitkering zichtbaar.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen