Dark Mode On / Off

Nieuwe Smart E-Bike op komst

Elektrische fiets blijft zeer gewild

Automerk Smart brengt in 2012 e-bike op de markt

Vanaf 2012 wordt de markt van elektrische fietsen uitgebreid met de komst van de Smart e-bike. Het ontwerp is afkomstig van het automerk Smart en heeft dan ook veel Smart-overeenkomsten. De fiets heeft een aantal zeer bijzondere eigenschappen waaronder het frame, de handvatten, de behuizing van de accu etc.

Alles is speciaal voor Smart ontworpen, ook het materiaal en de verkrijgbare kleuren zijn “Smart”. Wil je een ingebouwde USB-aansluiting voor je smartphone dan is die optie ook aanwezig.

In het handvat is een knop ingebouwd waarmee geregeld kan worden hoeveel kracht je gebruikt van de 250W sterke electromotor. Terwijl je aan het remmen bent wordt er energie terug gewonnen naar de accu. Wanneer de accu geheel is volgeladen kun je er meer dan 100 kilometer mee fietsen.

De prijs van de e-bike is nog niet bekend maar zou onder de 2900 euro komen te liggen.
Bron: Nu.nl

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen