Dark Mode On / Off

Nooit meer in paniek dankzij multifunctionele alarmknop voor ouderen

Nooit meer in paniek dankzij multifunctionele alarmknop voor ouderen

Als oudere woon en leef je steeds vaker alleen. Even alleen een ommetje maken of alleen in huis een kop theezetten: wat als dat niet helemaal goed gaat en je ten val komt? Of wanneer je je ineens niet meer veilig voelt door toedoen van omstanders? Dankzij de multifunctionele alarmknop voor ouderen is er nooit meer sprake van paniek. In welke situatie je je ook bevindt, dankzij deze alarmknop ben je slechts 1 druk op de knop verwijderd van adequate hulp. Een extreem noodzakelijke- en veilige uitvinding met een heel simpele werking.

De alarmknop voor ouderen: voor iedereen geschikt

Ben je slachtoffer van stalking, agressie of (huiselijk) geweld? Werk- of woon je alleen en is er een kans dat je onwel wordt? Dan is de alarmknop voor ouderen zeker een geschikte oplossing. De kracht van mobiel alarmeren is dat je met slechts één druk op de knop al hulp inschakelt. En hier hoef je verder helemaal niets voor in te spreken. Na een druk op de knop weet de betreffende hulpinstantie direct waar je bent.

Hoe werkt de alarmknop voor ouderen?

De alarmknop voor ouderen omvat een grote knop die eenvoudig ingedrukt kan worden wanneer je in paniek bent of hulp nodig hebt. De alarmknop kan op allerlei manieren worden gedragen, bijvoorbeeld om de nek of om de pols. De alarmknop functioneert snel, veilig en betrouwbaar en dient letterlijk als noodknop. Met één druk op de knop wordt er naar het alarmnummer gebeld. Waar de melding naartoe gaat hangt af van wat je instelt. Dit kan richting de zorginstelling gestuurd worden waar je woonachtig bent, maar het kan ook als SOS naar de meldkamer van de politie verzonden worden.

De alarmknop voor ouderen functioneert niet enkel als knop, het heeft ook een spraakfunctie. Praten met de zorginstelling of de meldkamer is dus heel eenvoudig. Daarnaast is het een waterdichte knop, waardoor een ongeluk met water geen problemen voorziet op de werking van het systeem.

Met een gerust hart de straat op en comfortabel alleen thuis

Iedere dag in alle rust doen waar je zin in hebt, zonder dat je hoeft na te denken over alle mogelijke ongelukken of paniekerige situaties. Dat zou een prettig en zorgeloos leven zijn. Dankzij de alarmknop voor ouderen kan dit nu ook écht. De multifunctionele knop zorgt ervoor dat je met een gerust hart de straat op kan om even een kop koffie te doen bij een vriend, vriendin of bij je kinderen. Waar je ook bent, je draagt altijd een veilig gevoel bij je.

De (anti)paniekknop: betrouwbaar, veilig en geruststellend

De alarmknop voor ouderen is ontzettend betrouwbaar. Deze is ontwikkeld volgens de laatste technieken, waarmee de locatie van de persoon zeer nauwkeurig wordt bepaald. Daarbij is er een valdetectie geïntegreerd in de knop die detecteert wanneer de persoon niet meer beweegt. Er zal eerst een vooralarm klinken om te checken of de situatie onder controle is of niet. Als dit niet zo is, dan wordt er direct een melding doorgezet naar de zorginstelling of de meldkamer. Het dragen van de alarmknop voor ouderen geeft dus een enorme geruststelling, waardoor je gaandeweg de dag minder last zult hebben van angst- of paniekgevoelens.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen