Dark Mode On / Off

NS treinkaartjes met korting

Langzaamaan worden er weer goedkope treinkaartjes aangeboden

Vanwege het coronavirus liggen de aanbiedingen met goedkope treinkaartjes tijdelijk stil. Nu er weer meer met de trein mag worden gereisd zijn de eerste aktie’s weer online. De verwachting is dat heel geleidelijk meer goedkope treinkaartjes worden aangeboden. Vanaf vandaag is de Spoordeelwinkel van de Nederlandse Spoorwegen weer geopend en zijn de eerste vijf aanbiedingen online.

Goedkoop dagje weg met de trein

De aanbiedingen die nu online zijn gelden voor de daluren. Dus in het weekend, de hele dag, en verder voor 0.630 uur ‘s morgens en tussen 0.900 uur en 16.00 uur ‘s middags. Na 18.30 uur mag je ook weer reizen. Let goed op dat je niet in de trein plaats neemt wanneer deze in de spitstijden terecht komt.

De vijf aktie’s vanaf vandaag 6 juli 2020 zijn:

Rondvaart Maastricht voor 26 euro
Wildlands voor 34 euro
Dagje Nijmegen voor 23 euro
Dagje Groningen voor 23 euro
Dagje Leeuwarden voor 23 euro

Bij enkele aanbiedingen moet gereserveerd worden.

Zodra meer goedkope treinkaartjes beschikbaar komen, bijvoorbeeld van Hema, Blokker, Kruidvat, NS Spoordeelwinkel, Vakantieveilingen of Actievandedag dan gaan we dit hieronder vermelden.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.