Dark Mode On / Off

Oad Reizen haalt passagier op van huis

Oad komt met nieuwe service | Bus passagiers worden van huis opgehaald

Wie een busreis bij de Oad heeft geboekt of gaat boeken kan met ingang van mei 2013 gebruik maken van een nieuwe service. De Oad biedt reizigers vanaf mei 2013 de mogelijkheid om tegen een voordelig retourtarief van 17,50 euro gebruik te maken van de Oad Taxi Service.

Vakantiegangers worden van huis opgehaald en naar het opstappunt gebracht. De bussen die tot nu toe de reizigers naar de opstappunten bracht gaat vanaf 2013 ook niet meer rijden door woonplaatsen waardoor reizigers veel sneller op het opstappunt arriveren. De Oad is van mening dat vakantiegangers recht hebben om zo ontspannen mogelijk, aan hun reis te kunnen beginnen.

Kortingen worden alsnog verrekend

Voorts komt het nogal eens voor dat vakantiegangers die een vroeg boeking hebben gemaakt, even later zien dat hun reis met korting wordt aangeboden. Ook hierin komt de Oad de reizigers tegemoet. Wanneer een reeds geboekte reis later met korting wordt aangeboden, deelt ook de vroeg boekende passagier, alsnog mee in de korting.

Redactie

Redactie

Onze toegewijde redactie bestaat heeft een passie voor het delen van kennis, ervaringen en inzichten die specifiek gericht zijn op deze levensfase. Met diepgaand begrip van de behoeften, interesses en uitdagingen van de vijftigplusgemeenschap, werkt onze redactie nauw samen om artikelen, tips en nieuws te presenteren die inspireren, informeren en verbinden. Van gezondheid en welzijn tot lifestyle en financiën, we streven ernaar om een waardevolle bron te zijn voor iedereen die de volgende hoofdstukken van het leven omarmt.

Aanbevolen artikelen